Новини

29 листопада 2017 року у Вінниці відбулась міжнародна конференція «Черешня та вишня в Україні: технології, ринок, перспективи» організована ТОВ Фруктовий Проект за сприяння Асоціації «Укрсадпром»

Конференція зібрала понад 60 учасників - представників плодово-ягідного бізнесу, серед яких були як виробники, що вже мають досвід вирощування черешні та вишні, так і ті, хто лише розглядає можливості інвестування у їх закладання.

Свої доповіді на конференції представили:
Тьєрі Крозе - міжнародний експерт з вирощування кісточкових культур (Франція) 
Євген Розсоха - директор дослідного господарства Бахмутської (Артемівської) дослідної станції розсадництва ІС НААН
Наталя Лут - генеральний директор ТОВ «Ніф Агро Постачання»
Сергій Поліщук - регіональний менджер ТОВ «Дунапак Україна»
Олена Поперечна - директор ТОВ «Фруктовий Проект»
Ніна Дмитраш - міжнародний експерт по сертифікації.

Інформацію про свої продукти та послуги презентували партнери заходу: 
ТОВ «ФруТек», ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн», ТОВ «Кліома Сервіс», ТОВ Українська овочева компанія, ПП «Віор», ТОВ «Евкаліпт», Медіа-партнери - журнал "Технологии и инновации", журнал "Ягодник", інформаційний портал Kurkul.com, портал Fruit.org.ua, портал Info.shuvar.com

Кожен, хто не зміг відвідати захід, може придбати матеріали конференції. Звертайтеся: , 38097-663-98-10, 38050-413-54-42

 

 

 

СКАЧАТЬ ПРОГРАММУ ПОЕЗДКИ

По вопросам участия, обращайтесь:   Тел/факс: +38/0432/65-55-22, моб.: +38/050/413-54-42, /097/663-98-10, e-mail: 

            

 

 

29 вересня 2017 року у Вінниці відбувся навчально-практичний тренінг, організований ТОВ Фруктовий Проект, на якому йшлося про практичні аспекти вирощування таких нішевих ягідних культур, як жимолость, обліпиха, порічка та аґрус, що останнім часом набувають все більшої популярності.

Тренінг зібрав близько 50 представників ягідного бізнесу не лише з України. Наші навчальні заходи вже не вперше стають міжнародними, адже до нас приєдналися члени Ягідної асоціації Молдови «Pomuşoarele Moldovei» та були гості із Польщі. Серед учасників тренінгу з вирощування жимолості, обліпихи порічки та аґрусу були як виробники, що вже мають досвід вирощування цих культур, так і ті, хто лише розглядає можливості інвестування у їх закладання. Цікавими є ці культури для органічного вирощування, адже вони не мають великої кількості шкідників та хвороб.

У своїй доповіді Джеремі Дарбі - міжнародний експерт по вирощуванню ягідних культур, розповів про особливості кожної з культур, яким було присвячено тренінг: основні аспекти технологій їх вирощування (вибір ділянки, підготовку ґрунту, захист від шкідників та хвороб, підживлення), організацію процесу збору врожаю, післязбиральну доробку та маркетинг вирощеної продукції, використання ягід як у свіжому вигляді, так і на переробку.

Партнерами заходу стали: компанії Meosis Ltd., RW Walpole, ТОВ «ФруТек», ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн», ТОВ СП «Анфол», ТОВ «Кліома Сервіс», ТОВ «Евкаліпт», ТОВ «Брусвяна», компанія «Новосад», компанія «Aquatec», які представили свою продукцію та послуги. Медіа-партнери - журнал "Технологии и инновации", журнал "Ягодник", каталог "Садовая индустрия", портал Fruit.org.ua.

Кожен, хто не зміг відвідати захід, може придбати матеріали тренінгу. Звертайтеся: , 38050-413-54-42, 38097-663-98-10

 

17-22 октября 2017 года ООО Фруктовый Проект организовывает обучающую поездку в Испанию 

Программа обучающей поездки рассчитана на 6 дней и предусматривает посещение выставки «Fruit  Attraction 2017», визиты в ягодные хозяйства и питомники, специализирующиеся на выращивании посадочного материала земляники садовой, малины и голубики. Участники также смогут посетить самый большой в Испании ягодный кооператив, ознакомиться с послеуборочной доработкой и логистикой ягодной продукции.   

ЗАГРУЗИТЬ ПРОГРАММУ ПОЕЗДКИ

 

ТОВ «Фруктовий Проект» представляє Вашій увазі

АРХІВ - 52 ВИПУСКИ ЕЛЕКТРОННОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО БЮЛЕТЕНЯ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ ФРУКТОВОГО СЕКТОРУ

На сторінках електронного інформаційного бюлетеня розкриваються питання технологій виробництва, збирання, зберігання, післязбиральної доробки та маркетингу плодово-ягідної продукції, представлено аналітику ринку фруктів, експертні думки як українських, так і іноземних фахівців у галузі садівництва, огляд постачальників ресурсів, статистичну інформацію, тощо.

Вартість архіву - 550грн

ЗАВАНТАЖИТИ ЗРАЗОК  ЕЛЕКТРОННОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО БЮЛЕТЕНЯ    

Для замовлення АРХІВУ, надсилайте запит на електронну адресу:  або телефонуйте: +38-0432-65-55-22, 050-413-54-42

Протягом останніх 10-ти років комерційне виробництво ягід в Україні продовжує зростати, передусім за рахунок збільшення урожайності. Найбільш популярними в Україні є такі ягідні культури як суниця та малина, ринок яких динамічно розвивається.
21 квітня 2017 року у Вінниці відбувся навчально-практичний тренінг, організований ТОВ Фруктовий Проект, на якому йшлося про практичні аспекти вирощування малини, ожини та суниці. Тренінг зібрав близько 50 представників 30-ти компаній з різних регіонів України, що вже вирощують малину та суницю або планують інвестувати у їх закладання. В ході заходу тренер Джеремі Дарбі (міжнародний експерт-консультант по вирощуванню ягідних культур) розповів про основні аспекти вирощування малини, ожини та суниці садової:
- огляд нових перспективних сортів ягід
- вибір посадкового матеріалу
- передпосадкову підготовку ґрунту
- догляд за насадженнями: системи захисту та живлення
- використання спеціалізованого обладнання (pH- ,ЕС-метрів, тензіометрів)
- методи прогнозування урожайності
- організацію процесу збору врожаю
- післязбиральну доробку та маркетинг продукції.
Партнерами заходу стали: компанії Meosis Ltd., RW Walpole, ТОВ «ФруТек», ТОВ «Самміт-агро Юкрейн», ТОВ СП «Анфол», ТОВ «Агрісол», «Кліома Сервіс», ТОВ «Евкаліпт», ТОВ «Церес Юкрейн»,  які представили свою продукцію та послуги.
 
 

Виробництво напоїв та інших продуктів на основі фруктів, ягід, меду, горіхів і трав - це реальний шанс для садівничих підприємств вийти на нові ринки збуту, шляхом впровадження інноваційних технологій переробки: заморозки, сушки, сублімації, консервування, виробництва джемів, сиропів, пюре, виготовлення плодово-ягідних вин, натуральних соків і фруктово-ягідних настоянок, вермутів і сидрів. Унікальну можливість дізнатися про передові методи переробки фреш-продукції і отримати інструменти для виходу на новий рівень надасть Міжнародна науково-практична конференція садівничої та переробної галузей «Технології та інновації: від землі до готового продукту». Дводенна літня конференція 2017 року, що включає виставку, презентації, дегустацію, лекційну частину і масштабний бізнес-тур, відбудеться у Вінниці 22-23 червня. 

Детальніше...

За даними АМІ, станом на 1 березня 2016-го року у країнах ЄС зберігалося 2,76 млн. т яблук. Минулого та позаминулого року залишки яблук  на цю дату були аналогічними – 2,75-2,76 млн. т. Найбільше яблук залишилося у сховищах Італії – 936 тис. т, Польщі – 799 тис. т, та Франції – 382 тис. т. При чому, у Італії зараз зберігається на 4% більше яблук, ніж торік, у Польщі – на 1% менше, а у Франції – на 3% більше.

Експерти європейського ринку яблук відмічають, що темпи реалізації яблук у Європі протягом січня-лютого поточного року були повільними.  Незадовільну динаміку демонстрували, зокрема, сорти групи Джонаголд, а також Голден Делішес та Ред Делішес. В той час, як яблука сортів Гала, Бребурн та Ельстар реалізовувалися більш активніше.

Країни Західної Європи відчувають тиск на експортних, зокрема, арабських ринках, передусім через нестабільну політико-економічну ситуацію у арабських країнах та конкуренцію з боку Польщі, яка пропонує яблука за нижчими цінами.  У Європі вживаються різноманітні заходи, спрямовані на стимулювання реалізації яблук та нарощення темпів продажу. 

Залишки яблук у сховищах у країнах ЄС станом на 01.03.17, тис. т

Детальніше...

Поделиться